Skip to Main Content

Nähdään Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 22.-24.5.2023

Pienen tauon jälkeen olemme mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä omalla osastollamme. Vuodesta toiseen loppuunmyyty tapahtuma järjestetään tällä kertaa Turussa. Tervetuloa vierailemaan Medixinen ja Roche Diagnostics Oy:n osastolla 413 – tarjoamme kuohuvaa ja pikkusuolaista maanantain Get together -tilaisuudessa.

Perinteiset ATK-päivät järjestetään 22.-24.5. Turun Messukeskuksessa. 

Tapahtumassa on runsas, yli sadan organisaation näyttely, ja seminaariohjelmassa pääset osallistumaan monipuoliseen ja ajankohtaiseen ohjelmaan, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin.

Osastollamme pääset tutustumaan Medixinen johtavaan etäseuranta-alustaan. Kerromme mielellämme, miten teknologiamme ympärille rakennetut etähoidon palvelukonseptit ovat tuoneet vaikuttavuutta ja säästöjä terveydenhuoltoon Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Maanantai-illan kuohuviinit tarjoaa Medixine & Roche Diagnostics – tervetuloa osastollemme 413!

ATK-päivät alkavat tuttuun tapaan maanantai-illan Get together -illanvietolla. Yhteisellä osastollamme Rochen kanssa tarjoamme vanhoille ja uusille tuttavuuksillemme kuohuvaa ja pikkusuolaista – tulehan moikkaamaan! Paikalla tapahtuman aikana Medixineltä Lasse Rousi, Jussi Reijonen, Hanna Iisalo, Roberto Munoz ja Linda Pynnönen.

Kohdataan Turussa!

Share in social media:

Contact us

Are you ready to get started?

Get in touch and we’ll get back to you shortly.

Get started